copacel-luminite1
contributor

Dacă ești în pană de idei pentru cadourile de Crăciun, să știi că nu ești singurul! Fie că ești în căutarea unui cadou de Secret Santa pentru un coleg de muncă sau a unui cadou special, de pus sub brad pentru cei dragi, nu lăsa cumpărăturile pentru ultima sută de metri. Altfel, vei intra în panică și-ți vei da seama că mai ai la dispoziție doar variante neinspirate… 😉

Iată 10 idei inedite pentru cadourile de Crăciun ce sunt accesibile și care arată incredibil de bine. În plus, poți să fii sigur că vor avea efect garantat. :)

1Copăcel cu luminițe LED

Copăcel cu LED-uri
Minunăția asta de copăcel cu luminițe aduce magia sărbătorilor în casele voastre :) Are 150 beculețe LED cu lumină caldă și o înălțime de 150 cm.
Vezi produsul

2Pahare Christmas Spirit

Pahare Spiritul Crăciunului
Paharele au un design haios, în formă de globuri și ghici ce? Pot fi folosite ca globuri în brad.
Smart hint: Pot fi umplute cu lichior și sigur vor stârni amuzament printre invitații la masa de Crăciun!
Vezi produsul

reclama 1

3HINZ & KUNST

colaj
Ai la dispoziție o mulțime de modele de sculpturi lucrate manual, din oțel și cupru îndoit, tăiat, sudat și lustruit. Sunt un cadou tematic ideal pentru orice meserie: de la muzicieni, viticultori, pescari, maseuri, doctori sau… stomatologi :)
Vezi produsele

4Set sare și piper „Budincă de Crăciun”

Set sare și piper Crăciun
Adorabile, nu-i așa? 😀
Vezi produsul

5Space Coasters

Space Coaster Glow
Un coaster cu bile care poate fi construit ca un puzzle și care luminează pe timp de noapte. Poate fi o foarte bună idee de cadou pentru minți luminate.
Vezi produsul

6Îngerași decorativi

Îngerași decorativi de Crăciun
Decorațiunile de brad sunt întotdeauna o variantă de cadou sigură și de efect cu care n-ai cum să dai greș. Plus că niciodată nu-s prea multe sau prea diverse :)
Vezi produsul

reclama 2

7Pătură cu mâneci

Pătură cu mâneci
Ce-ar fi iarna fără o pătură călduroasă și confortabilă și cine n-ar vrea să aibă parte de așa ceva? Un cadou haios și confortabil poate fi această pătură cu mâneci.
Vezi produsul

8Trenuleț cu șină din hârtie reciclată

Trenuleț cu șină pentru reciclare
Trenulețul cu șină din hârtie reciclată este un mod inventiv și distractiv de a-i învăța pe cei mici despre beneficiile reciclării. Educație prin joc și o experiență care nu va fi uitată de cei mici! :)
Vezi produsul

9Cană Moș Crăciun

Cană Moș Crăciun
Cănile tematice sunt un cadou cu care n-ai cum să dai greș! Mai ales că sunt perfecte pentru un ceai aromat sau un vin cu scorțișoară. :)
Vezi produsul

10Pernă cu LED-uri


Adu acasă magia sărbătorilor de iarnă cu pernele tematice cu LED-uri. Sigur vor avea un efect memorabil!
Vezi produsul

 

Dacă ți-au plăcut, împărtășește ideile și cu prietenii tăi! ⬇


reclama 1