featured_halloween
contributor

Dacă nu ţi-ai pregătit ţinuta din timp şi eşti în pană de inspiraţie, ţi-am pregătit câteva idei de Halloween care nu vor trece neobservate…

1Machiaj egiptean Cleopatra

Cleopatra este de departe una dintre cele mai interesante femei din istorie, machiajul egiptean fiind o alegere foarte populară şi uşor de realizat pentru Halloween sau alte petreceri tematice.

 2Machiaj de schelet

Poate unul dintre cele mai interesante şi mai populare tipuri de machiaj de Halloween este cel de schelet. Preferat de bărbaţi şi femei deopotrivă, acest look este uşor de realizat prin machiaj, folosind doar două nuanţe – alb şi negru.

3Machiaj Comic Book inspirat de Lichtenstein

Oricine o cunoaşte pe eroina lui Lichtenstein, iar partea bună cu acest look de Halloween este că nu îţi va schimba complet trăsăturile. Dacă vrei un machiaj care îţi va pune în valoare fizionomia.

 4Machiaj Joker

Un personaj celebru de film, Joker-ul din Batman, este preferat de foarte mulţi bărbaţi pentru petrecerile tematice din Halloween. Poate fi uşor de realizat folosind doar trusa de machiaj a iubitelor sau poate fi de-a dreptul înspăimântător realizat cu produse de efecte speciale.

5Machiaj Zombie Barbie

Genul horror a inspirat de-a lungul timpului o sumedenie de machiaje potrivite pentru Halloween. Monştri, zombie, fantome sau vârcolaci sunt doar câteva dintre opţiunile cele mai iubite pentru petrecerile tematice.

6Machiaj Moartea Veselă

Pentru doamne și domnișoare în pană de idei pentru seara de Halloween soluția este o pălărie roșie, un machiaj simplu de realizat și „Go to Halloween”.

7Machiaj vrăjitoarea cu două fețe

Dacă vrei să obţii un look înspăimântător pentru Halloween, un machiaj de vrăjitoare este una dintre cele mai potrivite opţiuni. Deşi este mai greu de realizat, acest tutorial îţi poate oferi o idee generală despre cum trebuie să arate un astfel de machiaj şi care sunt paşii necesari pentru a realiza acest look.

8Machiaj Arlechin

Personaj comic, care purta mască și un costum pestriț din vechile farse populare, sau din vechea comedie italiană.

9Machiaj Iron Man

Un machiaj special creat pentru unul dintre cei mai tari super eroi – IronMan. Tutorialul îți arată cum să devii un IronMan „adevărat” de Halloween și nu numai.

10Machiaj Vampir Alb

Chiar tu poți fi cel mai îndrăgit personaj – vampir feminin pentru orice seară tematică.

11Machiaj Papusa Chucky

Personajul înspăimântător din filmul „Păpușa Chucky” ușor și simplu de realizat pentru un Halloween perfect.

Credits:
Cover photo via: http://urban-echo.co.uk, http://www.one.ro


reclama 1