DSC_0345
contributor

Vrei să faci economii, să te dezvolți, să îți afirmi independența? DIY!

Vine de la Do It Yourself. E un fel de corespondent englezesc pentru: „Lucru manual” și se referă la artizanat, la a-ți face singur mobila, hainele etc. Este un fenomen ce a luat amploare în ultimii ani: caută site-urile celor care confecționează broșe, cercei și alte accesorii pe principiul că dacă e făcut manual, ieși mai ieftin, e mai frumos, e model unic și tot așa.

DIY (do it yourself) este de fapt cam ce facem noi românii de ceva timp… adică ne descurcăm singuri. DIY antrenează creativitatea.

Vizionând prezentările gratuite DIY poți foarte simplu să faci singur cadouri, să coși, să lipești, să croșetezi, să gătești, să reciclezi sau să construiești.

Ce este DIY? Este puterea unui om de a reinventa. De a crea din nou. Do it Yourself! Descurcă-te singur!

Este un fenomen în care omul face un lucru la care în mod obișnuit ar apela la un specialist sau profesionist. Însă de ce să nu încercăm acum să facem singuri ceea ce ne dorim? Culoarea preferată, modelul preferat!

Mi-a plăcut să meșteresc de când mă știu. De la modelaj, cusut, artizanat, haine etc. Și de ce să nu vă arăt și vouă ce ușor se fac multe decoruri? Sau cadouri, produse unicate, handmade. Vă sfătuiesc să dați căutare pentru mai multe prezentări și o să vă promit că mai mult ca sigur vă va veni o idee frumoasă.

Acum vă propun o idee pentru părinți, profesori și iubitorii de lucruri unice, handmade. Puteți folosi această tehnică de aplicare paiete pe orice formă de polistiren. Recomandarea mea: vizionați imaginile, dar important este tutorialul prezentat mai jos.

  • În poze veți vedea cum se aplică paietele simple cu ajutorul boldurilor cu mărgică. Este simplu, frumos, elegant.
  • În film veți vedea modul de aplicare al paietelor „la metru” cu ajutorul boldurilor obișnuite. Puteți urmări canalul meu abonându-vă la profilul meu Trilulilu sau pe canalul de Youtube.

Vizionare plăcută și spor la muncă!

Atentie! Copiii trebuie să fie supravegheați deoarece boldurile și mărgelele pot produce accidente.

1

DSC_0343

2

DSC_0344

reclama 1

3

DSC_0345

4

DSC_0346

5

DSC_0347

6

DSC_0349

reclama 2

7

DSC_0350

reclama 1