featured_motivational
contributor

1When you want success as bad as you want to breathe, that’s when you will be successful

De cele mai multe ori ne dorim să avem succes, să fim apreciați, să fim adorați de cei din jur…. dar nu suntem și dispuși să facem sacrificiul necesar pentru a ajunge acolo. Doar ne place ideea de a avea succes, de a deveni cineva important. Însă, până atunci când dorința de a avea succes nu devine la fel de stringentă ca nevoia de aer, rezultatele nu vor fi la nivelul a ceea ce visăm….

2Motivation get’s you going, discipline, commitment, strong habit’s is what gets things done

Motivația este doar scânteia! Ea singură nu ne ajută să facem nimic… Ne oferă doar o viziune clară a unde vrem să ajungem. Fără o consecvență în execuție, fără disciplina de a executa în fiecare zi, orice ar fi, pași înspre acea viziune, nu vom ajunge niciodată acolo, și motivația, acea scânteie, se stinge!

reclama 1

3You’re time is limited, so don’t waste it living someone else’s life” – Steve Jobs

În 2005, Steve Jobs ținea la festivitatea de absolvire a studenților de la Stanford un discurs motivațional care avea să devină unul dintre cele mai bune astfel de discursuri motivaționale din toate timpurile. Pe scurt, timpul este singura resursă pe care nu o putem produce. Nu pierde timpul trăind viața care nu ți-o dorești!

4“How much you can take and keep moving forward?”

5“Prove them wrong!”