colaj catelul jimmy
contributor de la bunadimineata.ro

În urmă cu un an, un tânăr pe nume Rafael Mantesso a fost părăsit de soția sa. Când a plecat din casa unde locuiau cei doi, aceasta a luat cu ea tot ce exista acolo, de la haine, până la mobilă, obiecte, chiar și fotografiile cuplului. Singurul lucru pe care i l-a lăsat bărbatului a fost câinele, un terrier pe nume Jimmy Choo.

Viața lui Rafael Mantesso s-a mai înveselit puțin însă, observând bucuria și pofta de viață a cățelușului său. Micuțul patruped i-a oferit chiar și inspirație pentru un proiect fotografic inedit.

Rămânând doar cu Jimmy drept companie, mi-am găsit inspirație în pereții albi și goi ai casei și în cel mai bun prieten al meu. Am început să fac poze cu el jucându-se prin casă. Când Jimmy s-a prăbușit de fericire și de epuizare lângă pereții albi ai casei după atâta joacă, am luat un marker și am început să desenez o nouă lume în jurul meu cățelușului meu”, a afirmat tânărul despre ideea acestui proiect.

În scurt timp Mantesso a realizat o serie întreagă de fotografii care îl prezintă pe Jimmy în diverse scene amuzante, pe care le-a publicat pe contul său de Instagram. Acum Rafael și cel mai bun prieten al său au peste 500.000 de fani pe rețeaua socială, iar în luna octombrie 2015 acesta a lansat un album ce include cele mai bune fotografii cu Jimmy.

Fotografiile cu „lumea lui Jimmy” au fost descoperite de redactorii site-ului Boredpanda, însă dacă v-au plăcut și doriți să vedeți mai multe, puteți vizita pagina de Instagram a lui Rafael Mantesso.

1Punker-ul Jimmy

Jimmy Choo

2Jimmy musculosul

Jimmy Choo

reclama 1

3Cântărețul Jimmy

Jimmy Choo

4Pianistul Jimmy

Jimmy Choo

5Fluturașul Jimmy

Jimmy Choo

6Cerbul Jimmy

Jimmy Choo

reclama 2

7Văcuța pătată Jimmy

Jimmy Choo

8Jimmy la duș

Jimmy Choo

9Jimmy la frizer

Jimmy Choo

10Jimmy la radiologie

Jimmy Choo

Sursa foto: Boredpanda

reclama 1