Povestea ONG-ului meu

“Povestea ONG-ului meu” este o initiativa TechSoup in parteneriat cu Trilulilu, care premiaza cele mai bune prezentari digitale ale organizatiilor din Romania. Sunteti astfel invitati spuneti “povestea” organizatiei voastre, sa va prezentati creativ munca si misiunea intr-un video de 60 de secunde, sau intr-o serie de 5 fotografii.

Inscrierile au loc intre 10 si 28 ianuarie, iar materialele se incarca direct pe canalul Trilulilu dedicat, cu un simplu click pe "Upload fisier" (butonul din dreapta sus). Pentru a confirma inscrierea, completati formularul pe care il gasiti aici: http://rukipopa.wufoo.com/forms/formular-de-inscriere/. Deasemenea, ne puteti ajuta sa raspandim vestea cu un click pe "Recomanda".

Rezultatele vor fi anuntate pe 31 ianuarie. Primii 3 clasati vor primi premii high-tech si ne vor reprezenta la competitia internationala, care isi va desemna castigatorii pe 15 februarie 2011. “Digital Storytelling Challenge” este o competitie internationala marca TechSoup cu traditie. Anul trecut au participat peste 100 de ONG-uri, iar locul al treilea a fost castigat chiar de o organizatie din Romania, Fundatia Comunitara din Odorheiu Secuiesc , cu material creativ de mai sus.
Îți place Trilulilu?
Intră și în comunitatea de pe Facebook!
Ești deja Fan Trilulilu? Click aici pentru a închide!