/* /*]]>*/
La multi ani in Noul An !

La multi ani in Noul An !


22904 vizionări

131 voturi de un an

Sperantele ce au ramas sperante
Sa le preia Anul Nou ce vine
Decis sa nu ramana cu restante
Si sa ne-aduca numai bine.
Acesta este al sarbatorii rost
Cu totii sa petrecem se cuvine
Inchin in cinstea celui care-a fost
Si-n sanatatea celui care vine.
LA MULTI ANI in Noul An 2013 !
…>:D<…@};-…...pe aceasta cale multumesc prietenilor care mi-au trimis cadouri ,urari,mesaje,m-au vizitat, sau, pur si simplu, s-au gandit la mine in anul ce tocmai se apropie de final :)…Un An Nou cu sanatate , mai bun, plin de impliniri si sperante, daruire si intelegere pentru cei dragi! La Multi Ani 2013!...Noul An cu Pace si Bine ! !
An Nou fericit !
Happy new year!
Bonne année!
Felice Anno Nuovo!
Ein gutes neues Jahr!
Feliz Ano Novo!
Счастливого Нового Года!
Szczęśliwego Nowego Roku!
Boldog új évet!
Gelukkig nieuwjaar!
İyi seneler / Yeni yılınız kutlu olsun / Mutlu YıllarGott Nytt År!
Buon anno!
Onnellista uutta vuotta!
Godt nytt år!
Štastný nový rok Sretna Nova godina!
Gleðilegt nýtt ár!
Feliz Ano Novo!
Laimīgu Jauno Gadu!
Srečno novo leto!
Feliç Any Nou!
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!
Godt nytår!
Feliĉan novjaron!
Gëzuar vitin e ri!
Sretna Nova godina!
;;)

Rugăciune la începutul anului :

,, Isuse, Dumnezeu adevărat şi Om adevărat, ascuns în preasfântul Sacrament, cred că eşti de faţă aici în Sfânta Ostie şi, căzând în genunchi înaintea ta, te ador în cea dintâi zi a anului acestuia.
Gândindu-mă la mulţimea binefacerilor pe care mi le-ai dăruit până acum şi totodată la nerecunoştinţa mea faţă de tine, mă cuprinde mirarea că tu, o Dumnezeule, îmi mai îngădui să încep un alt an, pentru ca, poate, să te supăr iarăşi cu multe păcate.
Dar voiesc să nu mai fie aşa, Isuse! Încep această zi cu un act de fierbinte mulţumire faţă de tine şi-ţi făgăduiesc să-mi dau toată silinţa pentru a trăi după învăţătura Evangheliei tale, având încredere că, de vreme ce-mi ceri aceasta, îmi dai şi harurile trebuincioase ca să împlinesc voinţa ta.
Părinte ceresc, care m-ai creat şi mi-ai dăruit pe Fiul tău, Unul-născut spre a-mi fi Răscumpărător şi Mântuitor, binevoieşte a mă ocroti cu providenţa ta şi a mă număra de-a pururi printre copiii tăi!
Fiule născut din Tatăl veşnic, care te-ai întrupat, ai pătimit şi ai murit pentru a mă ridica la viaţa ta dumnezeiască, întăreşte-mă cu hrana sfântă a Euharistiei, ca să te urmez cu fidelitate în toate zilele vieţii mele.
Duhule Sfinte, arde cu focul iubirii dumnezeieşti toată zgura păcatelor şi a pornirilor mele rele, ca să devin lăcaş al Preasfintei Treimi şi lumină pentru semenii mei.
Preacurată Fecioară, Mama lui Isus şi a mea, cu rugăciunile tale dobândeşte-mi harul statorniciei în bine până în clipa în care voi înceta să număr anii trecători, ca să preamăresc în veci, împreună cu tine şi cu toţi sfinţii, bunătatea fără margini a Dumnezeului nostru. Amin. “
http://cauta.trilulilu.ro/imagini/cele-mai-tari/eneoana2000Promovate


Recomandate