/* /*]]>*/
De Crăciun, toate drumurile duc Acasă! (vezi detalii)

De Crăciun, toate drumurile duc Acasă! (vezi detalii)


262 vizionări

12 voturi de 2 ani


De Crăciun nu-mi doresc niciun cadou,vreau doar o scară destul de înaltă încât să pot ajunge să-i îmbrăţişez pe cei care au plecat prea devreme.Nici nu am nevoie să-mi pun un înger în brad,pentru că deja îi am pe cei din cer care au grijă de mine.
De Crăciun, toate drumurile duc Acasă!
Pe oriunde te-ar fi purtat pasii anul acesta, oricât de mult ai fi călătorit, de Crăciun îti doresti să te întorci Acasă. Acest loc este mai putin o locatie geografică, un punct desenat pe hartă ci, mai degrabă, locul cel mai tainic din sufletul tău unde în aceste zile te întorci iar cu drag. Nu este un loc oarecare, un spatiu pe care să îl poti compara cu ceea ce au altii, si azi – în prag de Sărbătoare – felul cum ai decis să îl decorezi poartă amprenta unică a Cine si Ce esti Tu.
E cald si bine la tine în suflet, armonia si împăcarea s-au instalat peste tot si încep a se auzi colinde cântate de îngeri, sositi anume să vestească Nasterea Domnului.

În prag de Sfântă Sărbătoare, când totul este inundat de Lumina Divină, aminteste-ti de toate darurile (poate unele de care ai uitat) care încă te asteaptă să le deschizi. Ele poartă nume simple si ti-au apartinut dintotdeauna. Este darul Credintei si al ghidării divine, al Iubirii, al Compasiunii, al Întelegerii atotcuprinzătoare, al Bucuriei si Încrederii, este darul Inocentei sufletesti, dar si al Maturitătii spirituale, este darul a Tot Ceea Ce Este…

Bucură-te în tihnă de fiecare dintre ele, fără teamă că cineva îti poate lua darul, având credinta că toate acestea sunt manifestări ale Divinitătii prin tine! Într-un mod unic, magic si miraculos suntem toti daruri unii pentru ceilalti!

Aminteste-ti doar că de Crăciun, toate drumurile duc Acasă, unde toti te asteptăm!

Crăciun fericit îti doresc, în deplină armonie cu tine si cu tot ceea ce te înconjoară!Promovate


Recomandate