/* /*]]>*/
Publicat de acum 2 ani

Ingrediente: 300 g zahăr, 150 ml unt topit, şase ouă, 250 g făină, 15 g praf de copt, coaja de la o lămâie, coaja de la o portocală, 30 g pudră de migdale; pentru cremă - 350 ml frişcă lichidă, 50 g unt, 14 pătră­ţele de cio­co­lată uşor amăruie, 30 g cremă tarti­nabilă cu ciocolată şi alune, 125 ml dulceaţă de fructe de pădure, zahăr pudră vanilat sau nucă de cocos.
Mod de preparare: gălbenuşurile se freacă bine cu zahărul şi cu untul, apoi se[...]

Intră în cont ca să salvezi acest fișier într-o colecție.
Embed:
Dimensiune
Mare
(600x370)
Mediu
(448x284)
Mic
(320x212)
Sau alege altă dimensiune:
x pixeli
comentarii
Ce ne-a placut