/* /*]]>*/
Cocosul  VIP  ..:))

Cocosul VIP ..:))


112 vizionări

0 voturi de 11 luni

"Cele mai gustoase răcituri le face Mămica mea. De când mă știu, eu sunt ajutor de răciturari. Anume eu duceam farfuriile în casa mare, unde-i frig și nu are acces mâța. Eu ștergeam farfuriile, le înșâram pe masă, ieșeam în prag și așteptam să vină mămica cu cratița cu cărniță ca să dau perdica la o parte, nu cumva să o murdărească în prag de sărbători.

Aranja fiecare bucățică în farfurie de parcă o pregătea pentru expoziție. De plictiseală, băgam nasul deasupra cratiței și respiram cu aer usturoiet. Inspiram și expiram adânc, trăgând în piept aroma rezultată din combinația perfectă a câtorva ingredinente. Stăteam așa până mă observa mămica…

- Scoate, amețâto, capu din castruli c-ai sî-ni împli rășiturile cu floași!

Acum îs mare și tot îmi place să bag capul în cratița cu răcituri. Încă nimeni nu a găsit nici un floc în farfurie, așa că lasăți copchii să bage capul în castruli, dacă așa de tare le place!

Când Mămica termina de așăzat raciturile în farfurii, oasele care rămâneau în cratiță, erau răsturnate într-un străchinoi și date…. Câinelui? Nuuuuu. Eu cu Tăticu aveam o slăbiciune pentru ros oasele. Și rodeam, și ronțăiam și sugeam tot sucul din ele. Când în final le dădeam la câine, el parcă se uita la noi mânios și-ntr-o sprânceană pentru că nu i-am lăsat lui nimic!

Am mâncat răcituri de porc, de pește, din pulpe hormonale, din legume, dar nu se compară cu cele de cucoș! Cucoș crescut cu grăunțe și lăturele, care aleargă ziua prin grădină și calcă în voie toate puicuțele care-i ies în cale, care cântă în ce tonalitate vrea și când îi abate! Da, el trăiește într-o ogradă democratică, unde nu i se interzice nimic – îndoapă cât vrei și crește cât de mare poți! Ei, și cum democrația nu-i veșnică, mandatul lui de cucoș a fost încheiat printr-un ucaz de-a lu Mămunea:

- Tăieț cucoșu și trimetâ-i-l lu Marsica în Italia, sî mânânși șî ii rășituri di sărbători!

Când l-o găbjât în ungherul din coteț, el nici n-o bănuit că i s-a înaintat impiciment. Peste câteva minute, a căzut din funcția de CUCOȘ și se zbătea în agonie la ușa cotețului pe care l-a domnit timp de un an. În acelașii timp, un alt cucoș a fâlfâit fericit din arichi, fiind investit de puicuțele fără minte în funcția de CUCOȘ principal din ogradă.

După cum v-am spus, cei cu coletele au refuzat să transporte corpul neînsuflețit al cucoșului în Italia, așa că stă cuminte la mine în congelator. Era un cucoș tare productiv – găinile călcate de el stăteau numai în lada de ouat și făceau ouă cu două gălbănușuri! Pentru că a fost un cucoș atât de bun, merită să fie pomenit de multă lume, așa că am hotărât să-l fac VIP!"Stiti de ce ciocaneste cocosul gaina-n cap ?
Ii spune :
-Sa-ti intre bine-n cap , ca nu am sa-ti platesc pensie alimentara .

- Care e diferenta dintre o blonda de 15 ani si o gaina de 2 ani?
- 13 ani. :))

Batranul cocos ii face instructia :
– Poti sa ai toate gainile in afara de Berta ! Ea imi apartine mie …
Tanarul ,foarte infumurat ,spune :
– In nici un caz ! Le vreau pe toate !
– Atunci, hai sa facem un raliu in jurul curtii. Celui care va castiga, ii vor apartine toate gainile.
Amandoi o iau la goana. Cocosul batran alearga ceva mai in fata, dar cel tanar il ajunge usor din urma…
Se aude o impuscatura si cocosul tanar cade mort.
– Interesant, zice taranul, al treilea cocos homosexual pe saptamana asta...

http://www.animale.ro/articole/o-gaina-este-mama-adoptiva-a-patru-pui-de-pisica-video


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p_2_EJogf2A#!

De la TRAIAN:

SOT SI SOTIE STATEAU IN OGRADA ,SPRIJINITI DE GARD .
IOANE ,TU VEZI COCOSUL CELA CA FACE FATA LA ATATEA GAINI SI TU TE PLINGI DE UNA?
DA, MARIE, DAR VEZI CA DE FIECARE DATA ESTE ALTAAAAAA :))
Multumesc!>:D<Stiati ca la 19 gaini,trebuie sa fie 1 cocos? :)) Procentual~5%
Curios,dar in colectivitati cu femei,treaba merge mai bine,daca este si un barbat. La mine la firma procentul este mai mare .=))

O blonda isi surprinde fiica pe genunchii unui barbat.
-Ridica-te imediat de acolo, nerusinato!
-Dar mama, eu am fost prima!
Urmatoarea mare inventie a barbatului, dupa roata si foc, va fi femeia fara dureri de cap.

Seara buna! >:D<Nu sunt fişiere similare.

Promovate


Recomandate