/* /*]]>*/
Publicat de acum 3 ani

Adrian Enescu - Dreams for November (10/13)

Discografie

Basorelief (1977);
Funky Synthesizer Vol. 1 (1982);
Dance Funky Synthesizer Vol 2 (1984)
STEREO (1985)
Buna seara iubite (1987)
Un buchet de trandafiri (1988)
Cred în tine (1989)
Diva inamorata (2001)
INVISIBLE MOVIES ON " SONIC IMAGES RECORD " - SUA - 2000
INVISIBLE MOVIES ON " BUDDHA BAR COLLECTION "-FRANCE-2001
November Dreams[...]

Intră în cont ca să salvezi acest fișier într-o colecție.
Embed:
comentarii
Ce ne-a placut