/* /*]]>*/
Fişierul nu este disponibil pentru vizionare în ţara dumneavoastră. Află mai multe informaţii

Adrian Enescu - Dreams for November (10/13)


212 vizionări

2 voturi de 2 ani

Adrian Enescu - Dreams for November (10/13)

Discografie

Basorelief (1977);
Funky Synthesizer Vol. 1 (1982);
Dance Funky Synthesizer Vol 2 (1984)
STEREO (1985)
Buna seara iubite (1987)
Un buchet de trandafiri (1988)
Cred în tine (1989)
Diva inamorata (2001)
INVISIBLE MOVIES ON " SONIC IMAGES RECORD " - SUA - 2000
INVISIBLE MOVIES ON " BUDDHA BAR COLLECTION "-FRANCE-2001
November Dreams FOR AXEL SPRINGER COMPANY - GERMANY - 2001
Cafe del mar -Spain-2002.
200 JINGLE FOR " ARCADIA JINGLE BANK "- GERMANY - 1999 - 2000
Ingerul mileniului - Program produs de PRO TV Romania -2000
In 2003 orchestraţie pentru The Christmas Parade for Euro Disney - France



Promovate


Recomandate