Politica de confidentialitate

Politica de protecţie a persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora

NOTA DE INFORMARE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. TRILULILU S.A., persoana juridica romana cu sediul in str. Bâlea nr. 9 G, corp C3, ap. 2, Cluj Napoca, judetul Cluj, numar de ordine in registrul comertului J12/790/2007, cod unic de inregistrare 21132390, inregistrat la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 9278 are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Trilulilu si accesarea tastei -,,Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii Trilulilu S.A si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre S.C. Trilulilu S.A., fara alte obligatii din partea acestei societati, sunt urmatoarele:

  • Uploadarea videoclipurilor, adaugarea tag-urilor de catre Dvs. pe site-ul www.trilulilu.ro si transmiterea fisierelor Dvs. oriunde in lume
  • Urmarirea anumitor fisiere copiate de catre ceilalti membri
  • Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site si/sau forum
  • Comentarea de catre Dvs a fisierelor adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.trilulilu.ro
  • Adaugarea si gasirea de prieteni cu interese comune, trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site
  • Personalizarea si imbunatatirea experientei pe siteul www.trilulilu.ro prin intermediul uneltelor pe care Trilulilu le furnizeaza
  • Integrarea fisierelor in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple furnizate de catre Trilulilu
  • Participarea Dvs. la concursuri, promotii
  • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc)
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii Trilulilu SA si a tuturor tertilor cu care Trilulilu SA are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
  • Asigurarea sigurantei site-ului www.trilulilu.ro
  • Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului Trilulilu si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi.

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru Trilulilu si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

  • Nu puteti uploada videoclipuri, adauga tag-uri pe site-ul www.trilulilu.ro,
  • Nu puteti urmari anumite fisiere copiate de catre ceilalti membri
  • Nu puteti posta mesaje pe forum, nu puteti comenta si vota fisierele adaugate de catre ceilalti membri pe site-ul www.trilulilu.ro
  • Nu puteti adauga si gasi prieteni cu interese commune, nu puteti trimite mesaje altor membri inscrisi pe site
  • Nu puteti sa va personalizati si imbunatati experienta pe site-ul www.trilulilu.ro prin intermediul uneltelor pe care Trilulilu vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru Trilulilu
  • Nu puteti integra fisierele in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple pe care Trilulilu vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru Trilulilu
  • Nu puteti participa la concursuri, promotii,
  • Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare,
  • Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
  • Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii Trilulilu SA si a tuturor tertilor cu care Trilulilu SA are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru Trilulilu, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. S.C. Trilulilu S.A va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Trilulilu S.A va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Trilulilu S.A. in scopurile mentionate mai sus.

Urmatoarele date cu caracter personal – nume, sex, varsta, locatie vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului www.trilulilu.ro, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public. Toate celelalte date cu caracter personal completate in formularul de inscriere nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru Trilulilu si accesarea tastei -,,Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus.

Prin mentinerea bifarii implicite a casutei ,,noutati si informari periodice despre Trilulilu si partenerii sai", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea societatii Trilulilu SA si a tuturor tertilor cu care Trilulilu SA are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing va debifa casuta ,, noutati si informari periodice despre trilulilu si partenerii sai" privind activitatea societatii Trilulilu SA si a tuturor tertilor cu care Trilulilu SA are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

S.C. Trilulilu S.A garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul social al Trilulilu S.A. din str. Bâlea nr. 9 G, corp C3, ap. 2, Cluj Napoca, judetul Cluj.

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Link-uri către alte site-uri
Trilulilu permite altor companii de a pune reclame pe site-urile Trilulilu. Aceste companii folosesc tehnologia de a trimite, în mod direct, browser-ului dumneavoastră reclamele şi link-urile ce apar pe site-urile Trilulilu. Când se întâmplă acest lucru, ei primesc în mod automat adresa dumneavoastră de IP. Pot folosi şi alte tehnologii  pentru măsurarea eficienţei reclamelor şi personalizarea reclamei ce vedeţi.

Angajamentul nostru faţă de siguranţa si protectia  datelor

Dacă devenim conştienţi de orice abuz, este posibil să încercăm să vă informăm  pentru a putea lua măsurile de siguranţă potrivite. Este posibil, ca să punem un avertisment pe pagina de web Trilulilu dacă are loc un abuz asupra sistemului de siguranţă. În funcţie de unde locuiţi, puteţi avea dreptul de a primi o notificare despre abuzul asupra sistemului de siguranţă în scris. Pentru a primi o notificare gratuită despre un eventual abuz asupra sistemului de siguranţă (sau pentru a retrage consimţământul dumneavoastră de a primi notificare electronică), anunţaţi-ne prin acest formular de contact.

Angajamentul nostru faţă de intimitatea copiilor

Asigurarea intimităţii copiilor mici este foarte importanta. De aceea, Trilulilu nu colectează sau păstrează informaţii personale sau neidentificabile personal pe site de la persoane sub 14 ani şi nici o parte a site-ului nu este direcţionat către copiii sub 14 ani. Dacă sunteţi sub 14 ani, vă rugăm, nu folosiţi şi nu accesaţi site-ul Trilulilu în orice timp în orice fel..

Informaţii speciale utilizatorilor internaţionali

Site-urile Trilulilu sunt găzduite în România şi sunt intenţionate şi direcţionate utilizatorilor din România. Dacă sunteţi un utilizator, care accesează pagina noastră din America, Asia sau altă regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea şi dezvăluirea datelor personale, ce diferă de la legile din România, fiţi conştienţi, că prin folosirea site-ului Trilulilu, ce este guvernat de către legislaţia română, transmiteţi informaţiile dumneavoastră personale în România şi sunteţi de acord cu acest transfer.

Îți place Trilulilu?
Intră și în comunitatea de pe Facebook!
Ești deja Fan Trilulilu? Click aici pentru a închide!