Povestea gamei Gerovital

Gama Gerovital Plant

Gama de produse Gerovital Plant este o gamă originală, bazată pe principii active naturale care asigură o bună toleranță și compatibilitate cu pielea. Urmărind tendința actuală spre produse verzi, naturale, aceasta linie de cosmetice prezintă formulări fără conservanți, cu parfum hipoalergenic și cu extract organic de floare de colț.

Este o gamă de întreținere completă (față, corp și păr), dedicată femeilor cu vârsta între 20 și 45 de ani și care răspunde exigențelor de ultima oră în materie de îngrijire cosmetică.

Ingrediente

Floarea de colţ este o plantă care uimeşte atât prin gingăşie şi delicateţe, cât şi prin vigoarea şi puterea cu care rezistă unui mediu de viaţă potrivnic. Floarea de colţ este supusă permanent radiaţiilor UV puternice, presiunii atmosferice mici, temperaturilor extreme şi umidităţii variabile.

Floarea de colt

Floarea de colţ

De-a lungul evoluţiei sale, a fost nevoită să se adapteze, dezvoltându-şi un sistem de apărare eficient, prin secreţia de metaboliţi protectori, utili şi în protejarea pielii umane. Floarea de colţ are un rol cheie datorită incontestabilelor sale proprietăţi de protecţie şi regenerare a pielii, ca ingredient activ ce contracarează acţiunea distructivă a radicalilor liberi asupra acidului hialuronic, fibrelor de colagen şi elastina proprii pielii.

Plantele folosite pentru obţinerea extractului de floare de colţ nu provin din flora spontană, protejată în toată Europa, ci din culturi organice din Alpii Elveţieni, care respectă standardele de producţie biologică.

În completarea efectelor benefice ale extractului bio de Floare de colţ, complexul Herbatonic – compus din plante din flora transilvană: sunătoare, coada calului, cimbrişor şi nalbă asigură pielii remineralizarea de care are nevoie, un nivel de hidratare optim şi protecţie împortriva factorilor de mediu nocivi.

Coada calului a fost aleasă pentru efectul remineralizat şi tonifiant.

Sunătoarea îmbunătăţeşte circulaţia capilară (efect tonifiant) fiind recunoscută şi pentru proprietăţile antimicrobiene şi cicatrizante.

Nalba a fost aleasă pentru hidratare şi emoliere

Cimbrişorul revitalizează toate funcţiile pielii şi este un excelent astringent, antiseptic şi dezinfectant.

Complexul Herbatonic conţine zaharuri, acizi uronici, mucilagii, flavonoide, saponine triterpenice, săruri minerale, având un aport important în hidratarea , nutrirea şi remineralizarea pielii.

Alte ingrediente care potenţează efectele complexului Herbatonic şi ale extractului de floare de colţ:

  • Uleiurile vegetale de avocado, jojoba, germeni de grau şi soia, ceara de albine şi untul de cacao restabilesc bariera hidro-lipidică a pielii, previn procesele de îmbătrânire prematură a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii.
  • Ceramidyl-Omega este un ingredient activ complet, de origine vegetală, un amestec original de acizi graşi esenţiali (omega 3, omega 6 şi omega 9) şi glico-ceramide pure. Ridurile sunt diminuate, este îmbunătăţită hidratarea, elasticitatea şi senzaţia de confort a pielii.
  • Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, fără conservanţi, fără alergeni şi fără organisme modificate genetic.
  • Vitamine A şi E antioxidante îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi prevenin procesele de îmbătrânire cutanată.
  • Extractul de Albăstrele acţionează în combaterea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi.
Îți place Trilulilu?
Intră și în comunitatea de pe Facebook!
Ești deja Fan Trilulilu? Click aici pentru a închide!