/* /*]]>*/

Fetita de trei ani care a uimit lumea cu talentul ei!

Publicat de acum un an  ●   206 vizionari  ●  0 comentarii
Manutele ei sunt atat de mici incat degetele ei abia ating doua clape ale pianului in acelasi timp, iar pentru a ajunge la ele foloseste un scaun special. Desi are doar trei ani, Lavinia Ramirez, din Devon, Marea Britanie a uimit expertii din lumea muzicala, de pe tot mapamondul.
Fetita a uimit pe toata lumea atunci cand avea doi ani si a reusit sa dea un concert de pian de una singura, desi incepuse lectiile cu doar sase saptamani inainte.
Profesoarul ei, Matej Lehocky, a spus ca talentul ei este "remarcabil", iar abilitatea ei de a invata "iesita din comun". "Sa poata canta la pian, la varsta ei, este un lucru uimitor, pe care putini copii il pot face. Sa invete asa de repede, e pur si simplu uimitor. De obicei copii nu se controleaza foarte bine si isi pierd rabdarea si concentarea rapid. Uneori nici nu spui ca are trei ani. E ceva cu adevarat exceptional", a spus acesta.
Mama ei a spus ca a du-s la lectii de pian dupa ce i-a cumparat unul de jucarie iar fetitei i-a placut foarte mult, dar ca nu se astepta sa invete foarte mult, deoarece nici ea si nici sotul ei nu au inclinatii muzicale.
Filmulteul a fost facut in timpul primelor ei lectii.
Embed:
Alege o altă dimensiune:
x pixeli